Nudist semester: Naturism Tyskland från norr till söder

Naturism Tyskland från norr till söder

Naturism, sömlöst brun från norr till söder är det möjligt och mer populärt i Tyskland. Sökningarna fortsätter att stiga på internet för nudism och nudiststränder i Tyskland. Enligt en undersökning sola mer än hälften av alla män och fyra av tio kvinnor nakna under sin semester i Tyskland. Förutom Östersjön och Nordsjön Tyskland erbjuder många sjöar där naturism är tillåten. Hela Tyskland finns stränder där man kan bada naken utan problem.
Jag kommer nu att ge en översikt över de bästa nakenstränderna i Tyskland.

1.Baltic, nakenbad Darß (Fischland-Darß-Zingst). Många simmare hittar Prerower Nordstrand en av de vackraste i Tyskland. Det är ungefär fem kilometer lång, 80 meter bred och helt fri från stenar. Naturism är tillåten enligt avsnitten 27, 28 och 32. Stranden sluttar försiktigt i vattnet, är perfekt för familjer och seniorer. Ännu fler möjligheter att njuta av naturen naken dig på 13 km lång Prerower West Beach, på stranden kan du sola och bada någonstans naak.

2.Baltic, nakenbad Schoenberg. Den Schön District California (var annars?) I Buhnenfeld 18-19 är ett mycket trevligt område där naturism är tillåtet. Skyddas av höga sanddyner från nyfikna ögon, kan du inte bara sola i fred, men också naken volleyboll.

3.Nordsjön nakenbad Hörnum (Sylt). Sylt har en lång tradition av naken rekreation. År 1920 öppnade den första nudist stranden på Sylt. Idag sola cirka 30% av de cirka 650 tusen turister nakna. På 40 km långa kust i kommunen Hörnum är nästan en utsedd nudist område på tre stränder. Det finns också en bastu och flera restauranger.

 4.Nordsjön nakenbad Norderney. Öster om Norderneys berömda North Beach kan du tryggt lämna din baddräkt hemma. Den nudist området är ren och inte alltför trångt. Om du inte vill ligga hela dagen i solen, kan du även gå runt naken stranden.

5. Berlin Plötzensee. Som har Berlins centralstation, ta pendeltåg (S-Bahn) och du är på Plötzensee på 30 minuter. Stranden är öppen från början av maj till mitten av september, är det mycket tyst eftersom det inte finns några motorbåtar.

6. Niedersachsen Oldenstädter See. Även om det inte finns någon utsedd nudist område är naken sol, bad och även surfa tolereras. Observera att en del av stranden är den officiella textil stranden.

7. Nordrhein-Westfalen Heider Bergsee. Den Heider fjällsjön, har en naturlig vid tidpunkten för brunkol, men redan slutat på sextiotalet. Sjön är omgiven av en rekreation Ville, ungefär en halvtimme från Köln.

8. Sachsen Cospudener See. Det anses vara en av de vackraste sjöarna i Sachsen och har den längsta sandstrand i detta tillstånd. På södra stranden har du en vacker utsikt över skyline i Leipzig, det finns också nudister.

9. Bayern Chiemsee. Det finns två nakna stränder på den bayerska Chiemsee, en tjänsteman. De första ligger i Feldwieserhoek du betala inträdesavgift men innan att det finns toaletter och duschar, en volleybollplan och en restaurang.