Nudist semester: Naturism och campingplatser i Kärnten

Naturism och campingplatser i Kärnten

Naturism i Österrike
Kärnten Österrike erbjuder mycket för naturister, speciellt om du vill tillbringa din semester naken. Det finns flera naturistcampingplatser, som Gros Sabotnik och nudist Müllerhof nedan för mer info. Också en av de tystaste naturistcentra i Europa kan hittas här. Den Helio-Carinthia nudist park i Eisentratten är en stor park med en total yta på 650.000m2. Den Forstsee, inte långt från sjön Wörthersee mellan Klagenfurt och Villach är en underbar plats att klä av sig och njuta av solen. Även om det är en blandad är mer störda av naturister. En lugn plats för att garantera integriteten.
Den Keutschacher See är ett paradis för naturist campare. Regionen runt sjön Keutschach är förmodligen en av de mest populära semesterorter för naturist vänner.
Den Keutschacher sjö som ligger i den södra delen av Kärnten, bara några kilometer från sjön Wörthersee. Här hittar du flera naturistcampingplatser där man kan sömlöst brun frihet är välskötta grunderna rätt på sjön. Nedan följer en lite mer information om ovanstående redan nämnts naturistcampingplatser.

Naturist Camping Müllerhof, på södra stranden, når du den första nudist Müllerhof (9074 Keutschach am See • Dobein 10), underhållning för unga och gamla, utmärkta toaletter, en restaurang, lekplats och volleybollplan gör det komplett.
Gros Sabotnik, lite längre också på den södra stranden av sjön är Keutschacher Gros Sabotnik (9074 Keutschach am See • Dobein 9). 600 meter från strandlinjen, med flera bryggor fresta dig att bryta sig loss från överbefolkade stränder. Ren natur utan din vistelse bekväm. Sanitära anläggningar med solenergi, bastu, massage, ett stort kök, petting zoo, utomhus schack, volleyboll och många fler att nämna.
I mitten av södra Kärnten i kommunen Eberndorf hittar ett riktigt paradis för en semester i den naturliga frihet, nudist byn Rutar Lido. Byn erbjuder sina 15 hektar är inte bara betesmarker, vatten, skogar och sockerrör fält, men också en naturlig simdamm, en utomhuspool, en inomhuspool och en barnpool. Fram till denna anläggning inkluderar hotell och lägenheter. Du kan även gå naken på Lido Alm. Rutar Lido är lämplig för långa och kortare semester, även på vintern.