Nudist semester: Nudism och Naturism i Österrike

Nudism och Naturism i Österrike

Naturism i Österrike är mycket populärt. Österrike har titeln själv förvärvats från Tyskland, säger mer än 25% av befolkningen någonsin ha kvar hemma medan deras baddräkt och bikini.

Även om den österrikiska befolkningen av många anses vara formell och ganska konservativ, populariteten av naturism i österrikiska kulturen, kan besökaren överraska.

Liksom i Tyskland, finns det en blomstrande natur förening i Österrike. Liksom i Tyskland, den fria kroppen kultur, som kallas Freikörperkultur funnit sin akronym på ordet "FKK". A "nudiststrand" är en naken strand "FKK verboten" ingen översättning behövs.

Nedan kommer jag att ge en kort sammanfattning av några av de mest populära "FKK" platser att bo i Österrike.

Rutar Lido: en nudist stugby i Eberndorf (nära Klagenfurt) i Alperna med nudiststrand, camping och vinter camping med inomhuspool.
 Gästehaus Luhrmann anspråk på att vara den enda nudist hotell i Österrike. Till naken sektionen på sommaren inkluderar bland annat pool, spa-avdelning med bastu och ångbad och en terrass i söderläge. På vintern simning badkläder tillåtet i vissa tider. I pensionatet bör vintern som du alltid hålla kledeing. Gästen Villan ligger i Ramsau am Dachstein. Ramsau am Dachstein är ett område på cirka 18 km x 4 km en av de största slätterna i Centraleuropa.
Pesenthein: För mer än 35 år i lägret som hemlig spets anses av kännare av naturen och naturism. På campingen och stranden är både textil och naturist campare i separata sektorer välkomna. Campingen har 230 platser på den soliga sidan av Millstättersee. Vattnet är av god kvalitet och har en medeltemperatur på 20-25 grader på sommaren. Campingen är öppen 01-04 till 30-09. Webbplatsen är i regionen Kärnten i Tatt.
FKK Sabotnik: ligger i Kärnten Keutschach am See. Campingen ligger precis vid sjön (Keutschacher See). Vackra gräsmattor, flera bryggor och kristallklart vatten inbjuder dig att slappna av och simma. Bort från trafiken och rörelse, kan du koppla av i naturliga omgivningar. Läcker med familj vandring i bergen, simma i den vackra Keutschacher göra mer eller en resa med cykel.
I Österrike kan du gärna som en nudist. Österrikarna finner rekreation i födelsedag kostym som ett normalt och naturligt sätt och absolut inte sexuell avvikelse. Njut av den vackra naturen och boende i den gäst Österrike.