Nudist semester: Naturist Camping Sverige

Naturist Camping Sverige

Sverige är ett glest befolkat land med vacker natur, många sjöar och skogar och en kilometer lång kuststräcka. Sverige erbjuder idealiska förutsättningar för en nudist semester. De möjligheter till bad och naken sola är nästan obegränsade. Förutom de många nakna stränder i Sverige, finns i Sverige också flera naturistcampingplatser i Sverige.
Nedan finns en översikt av de viktigaste naturistcampingplatser.





 Lyckebo, Umeå. Du hittar denna plats strax nordväst om Umeå, finns det olika möjligheter så att du kan använda en bastu, men också hyra en kanot. Det finns även en öppen spis, där du kan koppla av under de kallare svenska dagar.

Skepps camping, Roslagen. I Roslagen också en campingplats där du kan njuta av utan kläder av naturen, solen och det goda livet i Sverige. Lägret är fullt utrustade. Du kan även släppa förankra din båt intill campingen.

Sandviken camping, Värmland. Den mycket familjevänlig camping är omgiven av vacker natur och ligger på sjön i närheten av Filipstad. Ta en promenad genom skogen och göra fot av Guckusko orkidé. Från stranden kan du kliva på grunt vatten med sandbotten.
Ekenästet camping, Frisjön, Västergötland. Detta läger ligger på en ö och ger en naturlig miljö. Det finns ingen elektricitet och ojämn terräng naken läger är inte lämplig för rullstolsburna. På campingen du inte kan hitta din husbil eller husvagn, men i tältet, är du verkligen ett med naturen.

Solhejdan camping, Skanör. En ganska liten familjecamping med uppvärmd pool, en privat strand och en kiosk är bara några av de bekvämligheter.

Snapphanens camping på Störsavången ligger i den vackra Blekinge (Sveriges trädgård), i byn Skälmershult. Platsen ligger mer till Möllesjön. Webbplatsen är inte mycket stora men mysiga och attraktiv. Varje campingplats är en sådan plats om 60-70 m2 och har sjöutsikt. Den mysiga bastun värms upp av en vedkamin och är bredvid duschar med varmt och kallt vatten. Stranden är lämplig för barn, en lekplats med en sandlåda, gungor och en klättervägg. Du får inte ta med ditt husdjur och rökning inte är tillåten i möblerade hus.