Nudist semester: Nudiststränder Peloponnesos, Attika och Evia

Nudiststränder Peloponnesos, Attika och Evia

Voidokilia
Grekland har, som ni säkert vet att många naturism möjligheter på sina öar som Kreta, Kos, Rhodos, Kefalonia, Mykonos, Naxos och Zakynthos för att nämna några. Vad du kanske inte vet att du väl i det grekiska fastlandet kan vara smidigt brun, eftersom även så många möjligheter, kommer jag först beskriva nudist stränder på Peloponnesos, Attika, Euboea och Central Grekand.

Peloponnesos är känd för den traditionella byar, den varierade landskapet och särskilt för sina vackra stränder. Sanden på Peloponnesos är långa och är omgivna av kristallklart vatten. Det finns nudist vänliga stränder, såsom Voidokilia stranden i Messinia. Bortsett från den naturistbad också verkar vara populärt med homosexuella män. Beläget i Medelhavet står ovanlig form av ön tydligt. Stranden tar formen av den grekiska bokstaven omega. Denna strand är en del av grekisk historia. Området kring denna strand är en officiell livsmiljö för fåglar.

Den Kodili stranden utanför Port Vivari har en nudist område. Stranden är full av småsten men utrymmet är stort nog för alla. Stranden ligger längs en stenig och bergigt område och också populär bland vandrare.
Gythiou är en annan nudiststrand i sydvästra delen av Mavrovouni stranden. Stranden är relativt svårt att uppnå, men populär bland naturister, också på grund av den fria camping.

Evia är också lämplig för naturister med vackra stränder. Den Hiliadou strand anses vara en av de bästa nudiststränder i Grekland. Det ligger väster om Kimi och är en stor turistdestination, utom under högsäsong eller helger. Boende Skiathos Naturist bara några kilometer från stranden. En annan nakenbad är den lugna stranden av Potami i sydvästra regionen Evia. Andra områden i Evia för naturism är stenstrand nära Rovies lägret, den södra delen av stranden i Vasilika och söder om Beach Aggia Anna. Evia är en stor nudist destination.

Aten och Attika, eftersom det är kärleksfullt kallas naturister kan förlänga flaggan. Låt mig börja Limanakia, tre små vikar i söderläge. Stränderna är öppna trots det arkeologiskt värde. Du har tillräckligt med utrymme på stränderna, särskilt i mitten viken besöks av naturister. Från Aten du kan genom att ta bussen nått området. Se du har på Rhamnus av Euboea i bakgrunden. Resan till Rhamnus är en utmaning, men det är värt det, eftersom stränderna är tyst och mycket avkopplande.

Dicastika ligger på vägen till Schinias är ett paradis för naturister. Pebble Beach, där skor är nödvändigt för att få de bästa naturistområden. Vattnet är djupt och ren, du kan bötfälla dykning. Andra fjärr naturist placerar Vravrona, Legrena, Marikes och Schinias.