Nudist semester: Okända nudiststränder Mallorca

Okända nudiststränder Mallorca

Mallorca är ett perfekt naturistiskt resmål: sol, hav, strand, kultur, natur och nattliv. Mallorca erbjuder obegränsade möjligheter för alla. Naturligtvis kommer du utan tvekan att känna till de populära nudiststränderna, såsom Es Trenc, Cala Mesquida, Cala Torta, Es Pregone Goose och Cala Mago, men det finns cirka 30 stränder där naturism tillåts eller tolereras. Nedan har jag beskrivit ett nummer för dig.
Coll de Baix nära Alcudia. Denna vackra, orörda strand ligger i ett vackert område. Höga gröna klippor omgivna av en vacker bergs panorama, denna avskilda strand är mer än 200 meter lång. Du når stranden efter 45 minuters promenad, en oförglömlig upplevelse genom det fantastiska landskapet. Det är mycket viktigt att ta med dricksvatten och tänka på robusta skor.
Cala Egos nära Andratx. Pebble Beach Cala Egos är en vacker romantisk plats på en övervuxen grön stenig kust. Det vackra blåa vattnet i den orörda viken bjudar dig att simma. Ta Calle de la Cala de Egos gata (inte mer än en dålig grusväg). Bilen måste parkera vid högsta punkten senast. Härifrån har du fortfarande en promenad på cirka två kilometer till stranden framför dig. Det finns ingen skugga och du måste överbrygga skillnader i höjd av 300 meter, ta med tillräckligt med vatten och huvudbonader.
Cala Font Celada nära Arta. Den drömmande, ensamma stranden Cala Font Celada kan endast nås via en promenad på cirka fyra kilometer. På vägen finns en fantastisk utsikt över havet och det nakna, kuperade landskapet. det finns knappast någon skugga, ta en hatt och massor av drycker. Under simning märker du att vattnet är lite kallare. Detta beror på färskvattenkällorna nära stranden. Bayen är munnen av Castellots Torrent, men den bär bara vatten när det är stort regn.
Cala Fornells i Calvia. I bukten Cala Fornells växlar steniga delar med små sandstränder. Det finns en liten strandbar och några parasoll och solstolar. Från vänstra sidan av bukten har du en vacker utsikt över staden Peguera. Stranden sträcker sig in i närliggande skog, här är naturismdelen.
Cala Marmols nära Santanyi. Omgivet av 20 meter hög stenig vik hittar du den vackra, lilla stranden Cala Marmols. Denna idylliska plats kan endast nås med båt eller efter mer än fem kilometer från Cap de ses Salines.
Cala Bota nära Manacor. För att gå till den vackra, avskilda Cala Bota stranden måste du ta en kort promenad. Först lämnar du byn Calas de Mallorca i östra riktning på vägen närmast havet. Efter ca 1 km börjar en grusväg efter en böjning till vänster (det finns ett hus). Du fortsätter din väg via denna grusväg, där den delar dig, håller du vänster och du kommer snabbt till den idylliska viken.
Cala Mitjana nära Arta. Sandstranden Cala Mitjada är omgiven av orörd natur och erbjuder inget när det gäller bekvämligheter bredvid en liten strandbar. Stranden är inte så trångt som andra, så du kan alltid hitta en plats att koppla av i solen. Tyvärr begränsar tång ibland strandytan. De som önskar kan också gå längs kusten, längs den närliggande Cala Torta på vägen till byn Cala Mitjana. Vägen till stranden är ganska ojämn och i dåligt väder kan du i.v. den starka strömmen bör inte simma.
Son Serra de Marina nära Santa Margalida. Denna vackra långa strand sträcker sig mellan städerna Colonia de Sant Pere och Son Serra de Marina. Bakom stranden är dynfälten täckta med gräs. En del av stranden är skyddad av livräddare, naturister kan klä sig i solen på den östra delen av stranden.