Nudist semester: Nudiststränder Cádiz, naturism Andalusien

Nudiststränder Cádiz, naturism Andalusien

Los Canos de Meca, Bolonia eller Las Calas de Roche är inte de enda stränderna i Cádiz, där du kan stanna naken. Känn i total frihet och i perfekt samband med naturen. Cádiz har en vacker kust och kilometer sandstrand och vatten, där du kan njuta som en naturist utan att bli störd.

Provinsen Cadiz är mest känd för Los Caños de Meca, Bologna eller Roches vikar som privilegierade enklaver för att bli av med kläderna och ta ett dopp. Men det finns mer. Cádiz har extraordinära platser att vara obemärkt, ensamma eller i bolag. Här beskriver jag de viktigaste naturiststränderna i regionen, åtminstone enligt användarna.

Caños de Meca: Det är mest känt för sitt nationella rykte. Hippie-atmosfären genomtränger hela området med sin filosofi. Fin, gyllene sand och kristallklart kallt vatten. Förresten flyttar du från huvudingångarna och går lite längre söderut, i Castillejos är naturism det bästa alternativet.

Faro de Trafalgar: Fyren i Trafalgar delar stränderna Zahora och Caños de Meca i Barbate. Detta område, som är något mer borttaget från turistlägenheterna, ger mer fred och anses vara en bra pilgrimsfärdsställe för naturister. Platsen att välja, till vänster eller höger om fyren, beror på den riktning som vinden blåser.

Playa de Levante eller Los Toruños: Valdelagrana, i El Puerto de Santa María, är en av de mest kända stränderna i Cádizbukten och även i hela provinsen. Ju längre man kommer från den civiliserade världen desto tystare blir det. Du kan också cykla genom Los Toruños naturpark.

Playa de Bolonia: meccaen med vindsurfing, kitesurfing och alla vindsportar i en unik miljö. Oändligheten, med miles och kilometer sandstränder, kommer alltid att erbjuda en oas av fred till dem som söker det.
Las Calas de Roche eller Poniente: Dessa vikar inkluderar Cala Encendida, Cala Aspero, Cala Pato, Cala Medina och Cala Frailecillo, alla stora skönheter. Små delar försvinner vid högvatten. Verkligen ett paradis mellan stenar och klippor.

Playa de Punta Candor: väl skyltade, belägen mellan boulevardsna i Rota och den största sluttningen till stranden. En plats omgiven av vegetation i en naturpark.

Camposoto: stranden i Camposoto är en av de längsta i provinsen Cádiz. Det är tillgängligt från staden via Carretera de la Batería de la Ardila, för att nå naturistområdet du måste gå till bunkeren.

El Cañuelo: en av de mest dolda stränderna i provinsen Cádiz. Svårt att nå, måste du först gå till Camarinal fyr, sedan ned på en stig på vänster sida av vägen. Sedan anländer man på en jungfrustrand, liten, med fin sand och kristallklart vatten.

Playa de la Mangueta: det tillhör Zahora, distriktet Barbate och ligger mellan stranden i denna stad och Vejeriega playa del Palmar. Bred, med en genomsnittlig bredd på 50 meter, kan den nås till fots från ovan nämnda stränder eller via en av de oförlagrade banorna.

Playa de Castilnovo: Castilnovo stranden tillhör Conil de la Frontera och gränsar till El Palmar. Området där du normalt kan återskapa naken ligger intill observationstornet Castilnovo.