Nudist semester: Naturism i Danmark

Naturism i Danmark

Naturism på stranden i Danmark

Mjuka, vita sandstränder, varm sommarsol och ett blått, lugnt hav väntar semesterfirare vid en sjö i det skandinaviska landet direkt ovanför Schleswig-Holstein. Du sägs vara aldrig mer än 50 kilometer från stranden i Danmark, oavsett om det är sant eller inte, en semester i Danmark är verkligen värt det, eftersom få länder i världen erbjuder så många vackra och välskötta sandstränder som vår "nordliga granne. ".

Danmark har också en annan specialfunktion för naturister: det är det enda europeiska landet där nakenbad är tillåtet på alla stränder när som helst. Eftersom det inte finns några lagar mot nakenhet i allmänhet i Danmark, är det inte heller något problem att vara naken på stranden. I teorin åtminstone, för även om danskarna, som de flesta skandinaver, anses vara mycket öppensinnade gentemot naturister, föredrar de flesta nakna simmare att umgås på en "fribadestrand" eller "nudiststrand", här är du emellan och du behöver inte du behöver inte oroa dig för sneda utseende.

Naturism på den danska Nordsjön

Flera stränder är reserverade för naturister på ön Alsen nära Skovmose. Vissa av dessa är mycket välbesökta, andra är mer isolerade och lämnas åt dina egna enheter.

Søren Jessens Sand på Fanö är en populär plats för dem som föredrar att koppla av nakna vid havet. På en ungefär två kilometer lång strand kan naturister njuta av solen ostört, gå och naturligtvis hoppa i havet!

På den mycket charmiga ön Römö i Nordsjön finns en speciell strand som uteslutande riktar sig till nakenvänner. Här är ni tillsammans och ni kan njuta av solen och havet utan kläder och med en ökänsla!

Danska Västjylland är en särskilt vacker region och särskilt populär bland naturister. Det finns många stränder med nakna sektioner här, inklusive Børsmose-stranden. Detta är en blandad strand, men på grund av sin skönhet är den mycket populär bland naturister.

Naturism på danska Östersjön

Stængehus-stranden imponerar med ett vackert dynlandskap och en fantastisk utsikt över danska Östersjön. Naturistvänner är vanligtvis här emellan och unga och gamla minglar på det ganska avskilda strandavsnittet.

Ön Falster annonserar en semester på den "längsta sandstranden i danska Östersjön". Naturligtvis finns det också områden för naturister, till exempel Bøtøskoven-stranden, en lugn sandstrand där särskilt familjer kan känna sig hemma.

Egerup-stranden i sydvästra Zeeland erbjuder rent vatten, gott om plats och många soltimmar. Perfekt för alla som inte vill ha en baddräkt mellan en handduk och skinkorna. Det finns också en parkeringsplats i närheten så det är inte långt till stranden.