Nudist semester: Nakenstränder på Costa Brava

Nakenstränder på Costa Brava

Costa Brava är full av vackra vikar, men alla är inte lämpliga för alla. Till exempel finns det stränder som inte accepterar husdjur och andra vikar som är lämpliga för att gå med hundar,

Det finns några stränder för dem som vill omges av människor och ha faciliteter och andra för dem som föredrar lugn.

I den här artikeln kommer vi att prata om dessa ideal för liberala människor som vill utöva naturism. Vi listar de bästa nudiststränderna på Costa Brava.

Cala Murtra: La Cala Murtra är en jungfrulig strand som ligger 6 kilometer från Roses stadskärna. För att komma åt den måste du gå 500 meter längs en stig, men det är värt det om du letar efter lugn och ro. Denna vackra, vilda strand med grov sand och små stenar har inga faciliteter och är idealisk för naturism och dykning.

Playa de Borró (Llançà): Stranden i Borró ligger i Cap Ras, norr om Cap de Creus, i Llançà. På samma sätt som Cala Murtra talar vi om en jungfrulig och naturiststrand, omgiven av stenar och grus där havet normalt är helt lugnt.

 Playa Illa Roja (Begur): Denna vik i Begur är en av de största i Sa Riera, 180 meter lång och 65 meter bred. Omgiven av en naturlig miljö har fronten en stenig ö, fin sand och transparent vatten.

Platja del Pi - Portbou: Denna stenstrand, omgiven av klippor och rev, är fyrtio meter lång och väldigt tyst. Den är idealisk för dykning, som många andra på Costa Brava, förutom att dykarna är naturister.

Cala Canyers (Palamós): Denna grova sand- och stenvik är bara 25 meter lång och 8 meter bred, vilket gör den ganska liten och mysig. Det är inte urbaniserat, men det har 2 fiskarhus från 1900 -talet. Det är skyddat från norrvinden tack vare sitt läge och vattnet, lugnt och turkost, bjuder in till ett underbart dopp.