Nudist semester: Nakenbad Kos

Nakenbad Kos

Nakenbad Kos
Även om den grekiska ön är särskilt populärt bland cyklister , finns i södra delen av ön är en vacker nakenbad. Naturister kan besöka Polemi Beach eller även kallad Magic Beach nämns.
Magic Beach är ett strandparadis ligger på södra kusten av Kos öster om Kamari .
Naken sola på den 100 meter breda och 3 km långa sandstrandenär verkligen njuter . Det är i allmänhet lugnt , även under högsäsong endast hälften av stolarna upptagna . Du har en vacker utsikt över det kristallklara havet och den breda viken . Under sommarsäsongen , en liten strandbar och du kan hyra solstolar.

Tidigt på säsongen , är stranden nästan bara för dig .
Magic Beach kan lätt nås . Följ skyltarna och ta vägen neråt , lämnade resort området Polemi Beach är det område som används av nudister . Lyckligtvis finns det inget hotell byggt på denna vackra strand . Du behöver också en bil eller skoter för att komma dit .
Du har på ön förutom gott om boendealternativ, det finns även hotell för endast vuxna.
Nedan hittar du allmän information om ön Kos .
Vill du tillbringa din semester på den grekiska ön Kos , kommer du snart att dra slutsatsen att du har att göra med ett riktigt strandparadis . Under din semester på ön Kos att bli imponerad av den äkta grekisk atmosfär, behaglig luft och vatten och vackra sandstränder . Kos är geografiskt en del av Dodekaneserna ögrupp . Kos är en liten ö och så du kan väl utforska med bil , buss , cykel eller skoter . Vill du upptäcka ett större område , är utflykter till angränsande turkiska orter erbjuds regelbundet under säsongen . Cirka 21.000 invånare bor på Kos och otid , det råder en behaglig vila . Denna resten sker naturligt , eftersom semesterperioden börjar. På grund av det stora antalet turister , kan befolkningen tredubbla eller fyrdubbla . I Kos stad hittar centrum för turism . Trots det stora antalet souvenirbutiker, kaféer och barer är alltid vackra grönområden för att koppla av . Under en promenad genom staden , du börjar din resa . De många och utspridda i den gamla staden ligger historiska platser och fritt tillgängliga arkeologiska platser belyser den rika historia av ön . Förutom de mer försvagande turistattraktioner Kardamena ( särskilt med de engelska besökarna ) är på den norra kusten några små kuststäder med utmärkta strandtjänster . Här kan du tillbringa din semester mycket tystare . Den tidigare fiskebyn Mastihari erbjuder dig denna möjlighet . I centrum av Mastihari det finns många små värdshus . De större hotellen ligger strax utanför staden , precis vid den långa sandstranden . Den typiska traditionella grekiska livsstilen kan finnas i bergsbyarna i Zia och Pili , men dessa byar är nu också beroende av turistnäringen och är därför säkerligen mindre giltig. Utsikten är fortfarande fantastiskt . De Dikeos bergen är perfekt att göra . En mountainbike tur eller en vandring En semester på Kos har fler attraktioner . Asklepieion ligger cirka fyra mil väster om Kos och det är en av de absoluta höjdpunkterna på ön . Här ett av de första sjukhusen i mänsklighetens beundrar . Byggnaden från 4: e århundradet före Kristus . också bestod av flera klassrum , vardagsrum, en pool och flera tempel .
Vatten sportentusiaster kommer att få valuta för sina pengar i Kamari . I omedelbar närhet hittar du de vackraste stränderna på ön . Kefalosbukten , ön Kastri och nakenbad Paradis Beach , som erbjuder vattensport entusiaster allt deras hjärtan att slå snabbare . De Empros termalbad i den östra delen av ön är en annan höjdpunkt på ön Kos . I en stor ström , havsvatten och svavelrikt vatten möts . Här kan du njuta av en mängd olika spabehandlingar . Också värt att se är den lilla staden Antimachia nära flygplatsen . En av de traditionella väderkvarnarna är det fortfarande används . Det finns också ett slott att besöka.