Nudist semester: Nudist semester Naxos Grekland

Nudist semester Naxos Grekland

Plaka Beach
Naxos är en vacker ö och det har många vackra stränder . Om du vill nude sol och bad , kan du besöka Plaka beach på Naxos ( Plaka Beach ) . Plaka beach ligger intill Agios Prokopios och Agia Anna -stranden . Stranden har belönats för sina vackra vita sand och vatten smaragd . På stranden kan du hyra parasoll och solstolar . Plaka är mycket populär bland nudister, men det betyder inte att det är en officiell nudiststrand . Boende är tillräckligt närvarande i en av restaurangerna med utsikt över stranden som du kan njuta av det lokala köket.
Naxos är perfekt för en avkopplande semester , det nakenbad Plaka beach , men gärna med ett besök på en annan strand på den vackra ön . Du kommer dock att behöva behålla din badkläder .

Den grekiska ön Naxos i Egeiska havet är 448 km2 , den största ön i ögruppen Kykladerna . Här hittar du semester ingen massturism , inga konkreta höghus . Små familjehotell och lägenheter erbjuder en lugn och avkopplande semester . Sol -och strandälskare hittar här är ganska långa , orörda och obebyggda stränder som lockar dig att ta en lång promenad. Om du vill bjuda badstränder vid Agios Prokopis , Mikri Vigla , Kastraki Alikos , Pirgaki eller Agiassos dig. Förutom en strand på en av de vackra stränderna , kan du också ta en tur till det inre . Du kan vandra genom bergen , mountainbike och det sätt som du känner . Många pittoreska byar Från bergen du har en underbar utsikt över Naxos . Spridda över hela ön finns det flera venetianska torn , med anor från medeltiden och var fästningar mot fiendens attacker. Naxos är en sann destination för surfare , både nybörjare och proffs få sina pengar. Viken skyddar , men också till havs är ibland en kraft 7 .

Den kulturella höjdpunkt finns i huvudstaden i Naxos , byzanteinse kyrkor , en medeltida borg med ett torn och många fler konstverk väntar för upptäcktsresande , kan du också hitta det arkeologiska museet . Andra sevärdheter i Apollonas , en fiskeby i norra delen av ön , museet i Apiranthos , vid Grotta i Tragea och Floti . Naturligtvis kan du koppla av i Naxos handla genom de smala gränderna och faktiskt bör du också smaka på specialiteter från ön som oliver, getost och citronlikör Kiltron.