Nudist semester: Naturism Madrid

Naturism Madrid

Värmen inbjuder dig att välja lättare kläder och svalna. Att hitta pooler eller dammar med badområden är ganska enkelt. Men vad händer om vi vill bada naken? I så fall är det bäst att gå till specifika områden där du kan gå naken, långt ifrån nyfikna ögon.

Simning utan komplex och utan kläder. Simning i Madrid utan baddräkt eller bikini är möjligt. Det finns cirka 300 000 naturister i Madrid-regionen.

Nedan har jag gjort en översikt över de platser där du kan njuta av Madrid-solen ostörd och utan kläder.

Simbassänger lämpliga för naturister:

Poolen i Casa de Campo: Var inte förvånad över att se människor helt nakna i poolen på Casa de Campo om du åker dit på en lördag mellan 11.30 och 14.30.

Barrio Pilar kommunala pool är inte en naturistpool, men solariet är det. Här kan du sola utan kläder. Det ligger vid Calle Monforte de Lemos 13.

Kommunal simbassäng i La Elipa: precis som den kommunala poolen i Barrio del Pilar kan du sola och koppla av naken i poolens solarium. För att svalna och simma måste dock badkläderna vara på igen. Du hittar poolen vid calle O'Donell s / n (nummerfritt).

Hotel Spa La Princesa: du kan koppla av i ditt spa utan baddräkter. Tillåtet endast den första söndagen från 10:00 till 12 och från 12 till 2 och den andra torsdagen i månaden från 17:30 till 22:00. Du måste också reservera en plats. Och ett viktigt faktum: de ger rabatter till medlemmar i varje naturistförening. Adress: Alcorcón, km 9 av vägen M-506.

Spa Gimnasio Multigym: ett annat område i Alcorcón där du kan simma och koppla av utan kläder. Men bara på onsdagar från 19:00 till 22:00, calle Vizcaya nº6 de Alcorcón.

Naked Spa: en plats där naken är obligatorisk från söndag till torsdag, från 16.00 till 22.00 och är valfri fredag ​​och lördag och resten av dagen på morgonen. Naturligtvis måste du bära shorts för att få tillgång till gymmet. Adress: calle Adelfas, 16.

Nakenhet i naturen

San Juan-träsket: den mest besökta 'Madrid-stranden' på sommaren är i San Juan-träsket. Exakt finns det en vik för naturister.

Hoya Encavera: få känner till den här vackra enklaven i Lozoya-dalen. Det är små sjöar där du kan känna en "jacuzzi-effekt". Och även om den ligger på en cykelrutt passerar vanligtvis inte många cyklister. Det är lämpligt att ta med ett paraply eftersom det bara finns ett träd som ger skugga i detta område. Du hittar det på Lozoyuela. Du måste korsa bron över floden och passera tunneln under spåret. Det är 50 meter från Pinilla Dam.

Parra-dammen: också intill floden Lozoya, bredvid Atazar-behållaren och i Patones-området. Det är en liten behållare med stenstrand och vattenväxter. De närvarande träden ger tillräcklig skugga.

I La Pedriza: nära den berömda gröna dammen, är en mötesplats för naturister. Det är bara en halvtimme promenad från detta gröna damm.