Nudist semester: Naturism i Flandern

Naturism i Flandern

När kvicksilverna klättrar så högt som idag kan varje bit av damm runt din kropp vara en börda. Den som vill bli helt utsatt under dessa soliga sommardagar kan hoppa ur sina kläder på många ställen i Flandern. Dessa 6 semesterorter nära dörren är ren natur.

1. Nudiststrand Bredene
Om en nudist walhalla är känd för allmänheten är det stranden i Bredene. Mellan Ostend och De Haan kan naturisterna baka i sanden i fred. Du är också välkommen med några fler textilier så länge du inte störa strandens integritet. Stjärna eller annat olämpligt beteende är därför inte av frågan. Som nudist, se till att du inte går för långt på din luftmadras. När gränsen till nudiststranden är över är naket fortfarande strängt förbjudet.

2. Solliv, Brakel
Zonneleven är en naturistförening i den gröna Brakel. Om du vill kan du sola och simma naken, simma och petanque. Det finns också många sport- och spelaktiviteter för barn. Vid dåligt väder kan du också gå in i den intilliggande gården. Klubbrummet är utrustat med en TV, en bordfotboll, ett biljardbord, en bar, ett kök och ett sanitärt komplex.

3. Athena Helios, Meerbeek
Mitt i skogar av flamländska Brabant ligger naturistorten Athena Helios. Campingplatsen är utrustad för alla typer av husbilar. Du kan tillbringa natten i din husvagn, tält eller i en av de safari tält som ställts upp för dig. Under dagen är den stora poolen den ultimata attraktionen. Även om lekplatsen och terrassen lockar också unga och gamla.

4. Grensland, Essen
Fred, lugn och ro! På gränsen till Nederländerna hittar du det vackra landets gränsområde. Skogar, vass- och vattenfunktioner utgör den magnifika utsikten som du har från de 14 stora campingplatserna. Vem vill, kan plaska i dammen och torka upp på den intilliggande stranden. Om utetemperaturerna inte är tillräckligt noga för dig är bastun också ett alternativ. Du är också nära Kalmthout Heath (även om du måste lägga på ett par byxor).

5. 't Vennebos, Langdorp
'T Vennebos i Langdorp är perfekt för familjesemesteren. En lekplats, en paddling pool, en petanque domstol, en gräsmatta, ... Du kan läger 100% terräng utan förlägenhet. De som föredrar att sova i sin egen säng kan också gå till rekreationscentret som dagstripare.

6. Natur Ren, Herselt
Den västra kanten av Kempen har mycket att erbjuda för naturister. Förutom 't Vennebos har du också Nature Pure, en enkel naturistplats för dig som söker lugn och ro. Det finns inte många faciliteter, men det garanterar också en mycket vänlig och lugn atmosfär. De som vill ha mer action, är välkomna i det mysiga klubbhuset.