Nudist semester: Naturism semester Brasilien 2021

Naturism semester Brasilien 2021

Brasilien, sol, hav, strand och karneval, men också ett fantastiskt land för en naturismferie.

För tillfället är det svårt att planera en resa utomlands på grund av koronavirusets pandemi, men det kan vara annorlunda 2021. Därför en översikt över sju nudiststränder i alla hörn av Brasilien, där du kan koppla av i en fantastisk miljö och underbart klimat.

Från nordost till södra delen av landet är det möjligt att hitta några nudiststrandalternativ. Fler detaljer? Nedan hittar du en översikt över sju stränder, där du kan vara en med naturen.

Abricó, Rio de Janeiro: Denna strand ligger på den västra sidan av den vackra staden, närmare bestämt i Recreio dos Bandeirantes. Stranden är cirka 800 meter lång, varav 250 meter används av naturister. Det intressanta är att, till skillnad från andra nudiststränder, får män i Abricó komma in ensamkommande.

Praia da Galheta, Florianópolis: Efter att ha gått en liten stig som börjar vid Lagoa da Conceição kan simmaren njuta av denna strand utan kläder. Detaljen är att nakenhet är valfritt i denna region så det är mycket populärt. I Florianópolis finns det också andra alternativ, som Praia do Pinho, i Balneário Camboriú.

Pedras Altas, Santa Catarina: Denna strand ligger i Guarda do Embaú och kännetecknas av stor vegetation, massor av stenar, lugnt hav och naturistisk luft. Kläder är inte tillåtna på platsen. För att komma åt den måste du ta vägen och lämna Enseada do Brito.

Tambaba, Paraíba: 45 kilometer från huvudstaden João Pessoa blev Tambaba den första officiella nudiststranden i nordöstra 1991. Mycket av stranden kan besökas med kläder, men du måste vara naken när du går nerför trappan. Regionen har också en naturistbar och värdshus som erbjuder större bekvämlighet för dem som vill få ut det mesta av denna upplevelse. Och ensamkommande män får inte komma in på stranden.

Olho-de-Boi, Rio de Janeiro: I Búzios finns det också ett alternativ för dem som vill ta av sig kläderna. För att njuta av platsens skönhet är det nödvändigt att gå 20 minuter på en brant stig, inte riktigt skyltad, det är en del av Praia Brava. Förutom känslan av frihet hittar du ett kristallklart hav genom vilket du kan se fisken simma.

Massarandupió, Bahia: Detta anses vara en av de bästa stränderna i nordöstra. Det ligger 90 km från Bahias huvudstad och ligger i staden Entre Rios. På Praia das Dunas kan badare njuta helt nakna på en 800 meter lång sandstrand. Det är förbjudet att klä sig och män får inte gå in på stranden ensamkommande.

Barra Seca, Espírito Santo: platsen ligger på en ö 50 km från Linhares och för att nå nudiststranden måste du ta en av de båtar som erbjuds av den naturistiska församlingen Espírito Santo, i Barra Seca. Efter cirka fem minuters segling kan du njuta av den 250 meter långa stranden. Stranden har också kiosker och duschar.