Nudist semester: Naturistiska sjöar i Nordrhein-Westfalen Tyskland

Naturistiska sjöar i Nordrhein-Westfalen Tyskland

Naturistiska sjöar i Nordrhein-Westfalen, solen skiner, vattnet ler och dina kläder faller. En strimmelfri solbränna och en skamlös kroppskänsla, det känns som en välsignelse för fritiden vid sjön.

Icke desto mindre bör nakna soldyrkare se till att stanna vid en sjö där naturism officiellt är tillåtet eller åtminstone tolereras.

Nedan hittar du en översikt över sjöarna i Nordrhein-Westfalen där naturister inte behöver frukta dolda blickar, men kan koppla av helt fritt i solen!

Heider Bergsee är en del av rekreationsområdet Ville, där du kan promenera, cykla eller simma i en av de många sjöarna. På ljonsidan av sjön (mittemot poolen) finns en gräsmatta där du kan sola ostörd. Du bör dock bära kläder när du simmar, eftersom du måste passera stigen längs floden.

Offlumer See är fortfarande i stort sett okänt för naturistvänner, helt fel. Eftersom det inte bara finns många möjligheter att utöva naturism här tolereras det också av simmare.

Auesee erbjuder allt som gör en bra sjö. Börjar med stora parkeringsplatser och en stor gräsmatta för att sola för att klara vatten och fin sand. Naturism tolereras vid denna sjö, om du vill vara utanför textilområdena hittar du alltid en hemlig plats. Varning, på trevliga dagar kan det bli mycket upptagen på och runt sjön.