Nudist semester: Nakenstränder i Galicien

Nakenstränder i Galicien

Dessa är de bästa nudiststränderna i Galicien. Följ med oss ​​på denna rundtur i sandbankarna där du kan ta av dig kläderna (om du vill) och uppleva ett speciellt band med naturen.

Ja, de är ett sant paradis. Bort från liv och rörelse, utan faciliteter och i totalt lugn. Om du inte gillar folkmassor, avslöja dig själv och upptäck dessa gömda skatter. i total anslutning till naturen


Playa de Bascuas (Sanxenxo)

Detta är en av platserna med en stor naturisttradition i Galicien. Bascuas, som ligger mellan stränderna i Montalvo och Pragueira, är en oas av lugn bland det livliga andra stränderna i området. Den lantliga miljön ger dig också avskildhet att luta dig tillbaka och koppla av på denna strand. Dessutom gör enklaven med öarna Ons och Onza i bakgrunden detta sandiga område till en unik plats. Du kommer älska det.


Playa de Area Longa (Porto do Son)

I en exceptionell enklav, med Baroña castro i bakgrunden, hittar du denna naturistsandbank som du kan komma åt till fots via en stig och som vanligtvis har starka vågor. Denna strand med utsikt över Atlanten och vackra solnedgångar låter dig koppla av och njuta av naturen.


Playa Os Alemans (Foz)

Den här stranden i A Mariña Lucense ligger intill Areoura-stranden och gör den till en idealisk plats att hänga naken på. Även känt som Area Brava, är det ett av de populära naturistområdena i området. Dessutom, omgiven av vegetation och klippformationer, ger det en paradisisk atmosfär där du kommer att känna dig bekväm.


Playa de Combouzas (Arteixo)

Denna strand, som är skild från Barrañáns sandbank av tidvattnet och en kulle av klippor, är en av de vackraste stränderna där du kan utöva naturism i A Coruña. Dessutom har den måttliga vågor eftersom det är en öppen havsstrand, som kommer att glädja de som gillar vågor.


Slappna av och njut av dig själv på denna strand och lyssna på ljudet av vågorna som närmar sig stranden. Du kommer hem utvilad.


Playa de Barra (Cangas)

Det är juvelen i kronan på Galiciens nudiststränder. Dessutom har den en stor tradition, eftersom den är en av de första stränderna där naturism var tillåten i samhället. Omgiven av tallar, med kristallklart vatten och fin vit sand, är det ett sant paradis. Från handduken har du en panoramautsikt över Vigos mynning som kommer att förvåna dig. Solnedgångar är också ett separat kapitel. Om du går bör du definitivt se denna show.


Playa de Ponzos (Ferrol)

Om du vill känna naturen i sin renaste form är det här din strand. Denna sandbank ligger cirka tio kilometer från Ferrol och kännetecknas av sina starka vågor och vind. Här samsas "textilen" med naturisten, även om områdena är något avgränsade. Naturism är rikligare i den norra delen (mot Valdoviño), området längst bort från vägen. Dessutom, om du brinner för att surfa kan du träna på det, du vet att Ferrolkusten är ett paradis för alla som älskar att fånga vågorna på sina brädor.