Nudist semester: Naturism Indien

Naturism Indien

Det här är de bästa nudiststränderna i Indien, där människor utan kläder kan njuta av sanden och havet på ett annat sätt.

Du hittar många stränder i Indien där folk gillar att bada och ha kul i vattnet, men har du någonsin sett folk ströva nakna på dessa stränder? Men finns det några stränder där man verkligen kan bada i full frihet? Ja, det finns några stränder, låt mig lista några av de bästa nudiststränderna i Indien nedan.


Agatti Island Beach, Lakshadweep


Populärt känd som Topless Beach, den största attraktionen på denna ö är dess kokosnöt och palmer, korallrev och vita sand. Denna plats är perfekt för dig som vill njuta av naturen i lugn och ro. När du besöker denna plats kommer du att se inte bara utlänningar utan även lokalbefolkningen njuta av denna strand utan kläder. Tänk dock på att alla inte kan besöka denna strand, du behöver även ett särskilt tillstånd för detta.




Om Beach, Karnataka


Hem till två sötvattenkällor, den här stranden har fått sitt namn från formen av Om, det vill säga du kommer att se denna strand i form av Om. Denna strand lockar många turister, där de kan sola obehindrat.


Marari Beach, Kerala


Du kommer att bli förvånad över att människor kan njuta av en nudiststrand även i Marari Beach i Kerala. Detta är en mycket lugn och orörd plats, där du kan uppleva naturen på nära håll. Denna plats är inget annat än äventyr för solbad vid vattnet. Här kan du njuta av en mysig atmosfär med din partner. Marari Beach är bäst för dem som vill komma bort från folkmassorna en stund.


Paradise Beach, Gokarna


När du besöker denna plats är Paradise Beach en bit av himlen, det vill säga du skulle inte ha sett en sådan plats ens i dina drömmar. Denna strand är en av de ovanliga platserna inte bara i Gokarna utan även i Indien. Det enda sättet att nå stranden är med båt. Här kan du sola ensam eller tillsammans med en partner medan du njuter av sanden och havet.


Ozran Beach, Goa


Goa är ett populärt turistmål och dess stränder lockar tusentals människor från hela världen. Ändå är lite känt om den här stranden, ja, vi pratar om Ozran Beach, där hippies och utlänningar ses mest. Den här stranden är ganska tyst, så utlänningar gillar att tillbringa det mesta av sin tid här. Denna plats är ett paradis för dem som vill uppleva atmosfären i Goa bort från de trånga platserna. Fotografering och videografi är förbjudet här. Naken är inte obligatoriskt.